Класифікація коктейлів

Картинки по запросу коктейли


Коктейль  - змішаний напій, до складу якого входять основа (база),

 зм'якшуючо-згладжуючий компонент (ЗЗК), 

смако-ароматичний компонент (САК) та різні наповнювачі




Основа (база)

Виявляє основний смак змішаного напою.
Її об'єм більший, ніж решти компонентів. 


за вмістом алкоголю 
міцноалкогольна  від - 20% об'єму спирту і вище 
середньоалкогольна - 9-20 % об'єму спирту
слабкоалкогольна  - до 9% об'єму спирту





Я працюю над блогом. Далi буде...










2 коментарі:

Ресторанний сервіс

Під ресторанним сервісом розуміється таке обслуговування, яке приносить задоволення і задоволення не тільки відвідувачу ресторану, ...